Jul på Waldemarsudde!

Jul på Waldemarsudde!

Upplev den magiska julstämningen på Waldemarsudde, se våra vackra utställningar, julfika i Prinsens kök och på Café Ektorpet och passa på att julhandla i vår butik. Varmt välkomna att besöka museet inför jul! 

Julfika i Prinsens kök och på Café Ektorpet

I Prinsens kök och på Café Ektorpet bullas det upp med pepparkakor, lussebullar och värmande glögg.

Fram till jul serveras även en jultallrik med traditionella julsmaker, fylld med hemlagade delikatesser och julbordsklassiker!

Jultallrik: sill, kallskuret, småvarmt, dessert 180 kr
Jultallrik med Uddens Lager (4,7%) 220 kr

Klassiska julklappar i Waldemarsuddes butik

Hitta de mest uppskattade julklapparna i vår butik. Här kan du handla vackra julklappar som krukor, böcker och smycken till nära och kära.

Prins Eugens Waldmarsudde – Ett Allkonsverk
På Eugen-dagen, den 5 november i år, utkom Waldemarsudde med den nya boken Prins Eugens Waldemarsudde – Ett allkonstverk. Publikationen består utav 14 kunskapsrika kapitel och ett bärande bildmaterial fotograferat av Yanan Li. Denna vackra bok presenterar Waldemarsudde i hela dess färgrika spektrum och utgör en perfekt julklapp!

WALDEMARSUDDEKRUKAN®
Ge bort den vita klassikern i jul! WALDEMARSUDDEKRUKAN® formgavs av prins Eugen 1915 och är idag ett av Sveriges allra mest kända och populära konstindustriföremål. De tillverkas idag på Porslinsfabriken i Lidköping, som bedriver sin verksamhet i Rörstrands gamla, anrika lokaler. Krukan finns tillgänglig i sex olika storlekar och tillverkas i glaserat stengods.

Beställ din WALDEMARSUDDEKRUKA® innan den 15 december för leverans innan jul.