Event och bröllop

Event

Företags- och privatarrangemang

När museet har stängt för allmänheten är Du välkommen att skapa Din egen kväll i våra unika lokaler. Tillsammans arrangerar vi ett event som blir till en minnesvärd upplevelse för Dig och Dina gäster. Vi ordnar alltifrån små intima middagar till mingel, konserter och föredrag. Ni har exklusiv tillgång till hela eller delar av museet allt efter behov och önskemål.

Ett uppskattat upplägg är att börja evenemanget med en drink i Salongen för att hälsa gästerna välkomna för att därefter gå på en guidad visning i en av de aktuella utställningarna i museet. Kvällen kan avslutas med en festligt uppdukad trerätters middag.

Prins Eugens Waldemarsudde är en unik plats med oskattbara värden. På grund av museets känsliga miljö har vi vissa ordningsregler och är något restriktiva när det gäller större arrangemang.

Läs mer om vilka lokaler som finns till ditt event här.

 

Bröllop

Vigsel i Rundtemplet

Välkommen att hålla er vigselceremoni på en av Stockholms vackraste platser! Ni har tillgång till Rundtemplet i trädgårdens sydvästra hörn. Här har ni en hänförande utsikt över inloppet till Stockholm med stadens siluett i fonden. Vi har möjlighet att möblera med 20 stolar på platsen framför templet och inne ställer vi fram ett ståbord med duk och blommor för officiant och brudpar. En värd finns behjälplig under hela bröllopsceremonin och ser till platsen före och efter. Ni får också med er en WALDEMARSUDDEKRUKA® som minne av dagen.

Bröllop i rundtemplet. Foto: Jesper Anhede

Bröllop i rundtemplet. Foto: Jesper Anhede

Ni kan boka er vigselförrättare via denna länk: Vigselförrättare 

För priser och mer information om hur vi kan ordna just ditt arrangemang vänligen kontakta Erik Wadell  (event@waldemarsudde.se) tel: 08-545 837 06, mobil: 0709-754 706