Lokaler till ditt event

Ateljén
Högst upp i Slottet ligger Prins Eugens ateljé med ett stort fönsterparti mot norr och vidunderlig utsikt mot hamninloppet och staden. Med plankgolv, vita väggar och brutet tak i olika höjd ger detta rum en ljus och intim känsla trots sin storlek. I ateljén finns möjlighet att hyra projektor med projektorduk och ljudanläggning med trådlösa mikrofoner/ headset. Ateljén har kapacitet för max 120 stolar i biosittning.

Ateljén.

Ateljén.

Stora Gallerisalen
En halvtrappa ner i galleribyggnaden från 1913 ligger Stora Gallerisalen med ekparkett och sex meter upp till taklanterninen som förser salen med ett milt överljus. Här finns möjlighet att hyra projektor och stor projektorduk, ljudanläggning med trådlösa mikrofoner/headset, hörslinga och wifi. För konsertframträdande finns tillgång till en Steinway-flygel och scenbelysning. Gallerisalen har kapacitet för max 120 stolar i biosittning.

Gallerisalen.

Gallerisalen.

Prinsens kök
I Prinsens kök finns inredningen kvar sedan Prinsens tid med glänsande kakel, bänkskivor i marmor och blanka mässingsdetaljer. Här dukar vi upp till festmiddag för upp till 60 personer med levande ljus, linneservetter och bordsdekorationer med blommor från våra egna odlingar.

Prinsens kök.

Prinsens kök.

Sällskapsvåningen
Sällskapsvåningen i Slottets bottenplan står i enlighet med Prins Eugens vilja i stort sett orörd kvar sedan Prinsens tid. Här finns bland annat den ljusa Salongen med sin franska sidentapet, Matsalen med empirekrona bestående av femtusen glasprismor och Blomsterrummet fyllt med Prinsens älsklingsväxter och stora fönster med vid utsikt över park och vatten. I Sällskapsvåningen kan vi ta emot 120 minglande gäster.

Salongen i Sällskapsvåningen.

Salongen i Sällskapsvåningen.

För det verkligt speciella tillfället kan vi erbjuda en unik middag i Prinsens matsal för upp till 40 personer.

Matsalen.2.2

Matsalen i Sällskapsvåningen.

 

För priser och mer information om hur vi kan ordna just ditt arrangemang vänligen kontakta Micke Kirsch, (event@waldemarsudde.se) tel: 070-975 47 00