2018-05-29

Prins Eugens Waldemarsudde tilldelas 2018 års Tripadvisor Certificate of Excellence

Prins Eugens Waldemarsudde har mottagit utmärkelsen Tripadvisor Certificate of Excellence. Utmärkelsen delas ut för åttonde året i rad och hyllar företag som har fått fina omdömen från resenärer på TripAdvisor under det senaste året. Bland de som har tilldelats Certificate of Excellence ingår sevärdheter, restauranger och boenden över hela världen som kontinuerligt har levererat utmärkt kundservice.

Utmärkelsen Certificate of Excellence tar hänsyn till antalet omdömen, kvaliteten på dem och hur aktuella de är. Omdömena har skickats in av resenärer på TripAdvisor under en period på tolv månader. För att kvalificera sig för utmärkelsen måste företagen bibehålla ett genomsnittligt TripAdvisor-betyg på minst fyra av fem, ha en särskild mängd omdömen och ha funnits med på TripAdvisor i minst 12 månader.

”TripAdvisor glädjer sig åt att kunna tillkännage mottagarna av 2018 års Certificate of Excellence, vilket hyllar upplevelser och andra reseföretag som kontinuerligt har fått beröm och höga betyg från resenärer på världens största resesida”, säger Heather Leisman, Vice President of Industry Marketing, TripAdvisor. ” Det här erkännandet ger oss möjlighet att offentligt hylla företag som aktivt interagerar med kunder och utnyttjar feedback för att hjälpa resenärer att hitta och boka den perfekta resan.”

”Vi på Waldemarsudde är mycket stolta och glada över att för andra året i rad ha tilldelats Tripavdvisors Certificate of Excellence. Att det vackra allkonstverket Prins Eugens Waldemarsudde, och det vi gör på museet, uppskattas av våra besökare från Sverige och utlandet känns både hedrande och uppmuntrande inför vårt fortsatta arbete med att förvalta och visionärt vidareutveckla Sveriges vackraste konstmuseum”, säger museichef Karin Sidén.

Om TripAdvisor
Med TripAdvisor, världens största resesida, kan resenärerna få ut mesta möjliga av varje resa. Med över 600 miljoner omdömen och åsikter om världens största urval av globala reseobjekt – runt 7,5 miljoner boenden, flygbolag, sevärdheter och restauranger – erbjuder TripAdvisor resenärer den kollektiva kunskapen hos alla sina användare för att hjälpa dem bestämma var de ska bo, hur de ska flyga, vad de ska göra och var de ska äta. TripAdvisor jämför även priser från över 200 bokningswebbplatser för hotell så att resenärerna kan hitta det lägsta priset på ett hotell som passar dem. TripAdvisors webbplatser är tillgängliga på 49 marknader och har världens största reseforum med 455 miljoner genomsnittliga unika besökare i månaden**, som alla vill få ut mesta möjliga av varje resa. TripAdvisor: Bättre information. Bättre bokning. Bättre resa.