Höstmarknad

Lördag och söndag 26-27/9 kl. 12.00 – 16.00

Välkomna till en härlig dag i parken och årets höstmarknad! Vi ger visningar i trädgården och på plats finns vår kunniga trädgårdspersonal för att ge råd och tips om trädgårdskötsel samt för att binda vackra höstbuketter. Titta gärna in i vårt orangeri där vi har en pelargonutställning. Vi ställer även ut dahlior och prydnadspumpor i trädgården. För de lite mindre ges det under dagen lekfulla familjevisningar i parken som avslutas med friluftsmåleri! Till försäljning kommer bland annat att finnas lökar, pumpor, sticklingar, fröpåsar, höstbuketter och andra trädgårdsartiklar. Kom och inspireras när parkens växter står i full höstskrud!

Program

Höstbruk i trädgården
Trädgårdsmästare Marina Rydberg ger visningar av trädgårdsmästeri med fokus på dahlior och blomsterlök.
Kl. 13.00 och 15.00 på lördagen den 26/9

Dahlia inspiration
Florist Kristina Öhman skapar vackra arrangemang med dahlior. Du får samtidigt lära dig mer om blomman.
Kl. 13.00 på söndagen den 27/9

Höst i konstnärens trädgård
Vi erbjuder även barn- och familjevisningen. Efter visningen i parken ställer vi upp stafflier och målar (materialkostnad 40 kr.). Rek från 5 år.
Kl. 12.30 samt 14.30 både lördag och söndag 26 – 27/9