Prins Eugen och musiken

Prins Eugen och musiken

Onsdag 25/10 kl. 18.00

En underhållande kväll med musik av tonsättare som har kopplingar till prins Eugen och hans konstnärskap, däribland Emil Sjögren och Wilhelm Stenhammar. Konserten genomförs i samarbete med Sveriges Radio P2.

Medverkande:

Anders Lagerqvist, violin
Mats Widlund, Piano
Karolina Blixt, Mezzosopran

Pris: 280 kr

Du kan köpa dina biljetter genom att klicka på “Köp biljett” nedan alt. köpa dem i museets entrékassa.

köp biljett musik på udden

Biljetter kan också reserveras/förbokas på e-post: bokningen@waldemarsudde.se alt. tel. 08-545 837 20 (månd-fred kl. 10.00-12.00). Förbokade biljetter hämtas ut senast 30 minuter innan konserten börjar.

Information om öppethållande:
Endast den utställning där konserten hålls samt Prinsens kök håller öppet fram till dess att konserten börjar kl. 18.00, dock kan en del av lokalen (det rum) där konserten hålls vara stängd en stund för dukning av stolar samt repetition för musiker.

Hålls konserten i slottsbyggnaden är även sällskapsvåningen öppen.