Klingande Akademi

Klingande Akademi – Gösta Nystroem

Söndag 25 september kl 18.00 – ca 19.15

Med anledning av en rykande färsk biografi om tonsättaren och konstnären Gösta Nystroem bjuder Kungl. Musikaliska akademien in till en kväll med samtal om, och musik av, just Gösta Nystroem. Vi får träffa biografins författare Anders Edling och Gösta Nystroems barnbarn skådespelaren Jessica Zandén. Allt under ledning av moderatorn Sven Kristersson. Dessutom bjuder vi på ett urval ur Nystroems körrepertoar.

Medverkande:
Anders Edling författare
Jessica Zandén skådespelare
Sven Kristersson moderator
Vokalharmonin
Fredrik Malmberg, dirigent

Fri entré. Begränsat antal platser.

Klingande Akademi är ett samarbete mellan Kungl. Musikaliska akademien och Prins Eugens Waldemarsudde.

Information om öppethållande:
Endast den utställning där konserten hålls samt Prinsens kök håller öppet fram till dess att konserten börjar kl. 18.00. I Prinsens kök serveras smörgåsar, bakverk och dryck mellan kl.17-18 (inga varmrätter).

Boka biljetter

Om inget annat anges bokas biljetter via e-post: butiken@waldemarsudde.se alt. tel. 08-545 837 07.