John Bauer och hans rika bildvärld

John Bauer och hans rika bildvärld

Onsdagen 19/5 kl. 18.00-18.45 Slutsåld!

Digital föreläsning som hålls via Teams.

Museets intendent för samlingarna Carina Rech håller ett digitalt föredrag med bildvisning om konstnären John Bauer och hans rika och fantasieggande bildvärld. Föredraget belyser konstnärens position i sekelskiftets konstliv i Sverige samt det konstnärliga samarbetet med konstnären och makan Ester Ellqvist.

Pris: 120 kr.

Du kan köpa dina biljetter genom att klicka på “Köp biljett” nedan alt. köpa dem i museets entrékassa. Biljettbokningen stänger kl. 8.00 den 19/5.

Våra digitala föreläsningar hålls via Teams. För att kunna delta behöver du en dator eller en mobiltelefon med en stabil internetuppkoppling. Ni behöver inte ha använt er av programmet sedan tidigare utan kan enkelt ladda ner det gratis alternativt ansluta till evenemanget som gäst via webbläsare. Inbjudan med aktuell länk till föreläsningen samt instruktioner om hur ni ansluter skickas till din e-postadress samma morgon som evenemanget äger rum.

Har du frågor eller inte fått länken skickad till dig före kl. 11:00 samma dag som föreläsningen äger rum, vänligen kontakta bokningen@waldemarsudde.se

Läs mer om hur Teams fungerar: Teams