Barnens söndag: Trollbunden

Barnens söndag: Trollbunden

Söndagar 27/9–18/10 kl. 11.30-12.30 & kl 13.00-14.00

Välkommen till vår ateljé och måla troll, prinsar och prinsessor med inspiration av John Bauers sagovärld. I vår ateljé får barnen måla sina egna sagofigurer med flödande färger på stora papper. Våra kunniga konstpedagoger finns på plats och handleder barnen.

Med anledning av Coronaviruset kommer vi inte att kunna inleda barnens söndag med en gruppvisning i utställningen. Vänligen observera att vi har begränsat antal platser i vår ateljé och kan endast ta emot en vuxen per barn/syskonskara. Förköp krävs. Du som köpt biljett till Barnens söndag kan gå direkt till vår ateljé som ligger i Gamla huset när ni kommer till museet. Du ser en bild på Gamla huset här ovan.
Rek. från 6 år. Pris per barn: 50 kr.

Besök gärna utställningen Trollbunden – John Bauer och den magiska naturen på egen hand före eller efter besöket i vår ateljé. Vi har en audioguide för barn som tar med barnen på en sagostund bland John Bauers spännande troll och naturväsen. Barnen har fri entré till museet och audioguiden erbjuds barnen gratis. Du som vuxen betalar museientré.

Vi följer fortsatt Folkhälsomyndighetens rekommendationer vilket innebär att förändringar i programläggningen kan uppkomma om situationen i samhället förändras.