Barnkalas på Waldemarsudde

Vi erbjuder barnkalas från 1 april – 1 november då vår ateljé för skapande verksamhet håller öppet. Bjud barnen på kalas med tema friluftsmåleri, blommor eller superhjältar.

Vi tar med barnen på en temavisning följt av skapande verksamhet i vår park eller ateljé. Museet står för själva aktiviteten och ni föräldrar står för fika/matsäck. Ni får låna vårt matsäcksrum i anslutning till aktiviteten för fika. Vid vackert väder är det härligt att ha picknick i parken.

Pris för temavisning med skapande verksamhet i 2 timmar: 3 600 kr.
Efter aktiviteten har ni tillgång till matsäcksrummet i en timme.
I priset ingår entré för två medföljande vuxna. Övriga vuxna deltagare betalar museientré med grupprabatt 140 kr/person. Barnen har fri entré till museet. Vi tar emot max 15 barn.

Välj bland följande teman för barnkalas:

Målarprinsen på Waldemarsudde
Lyssna till berättelsen om prins Eugen och upplev hans friluftsmåleri och stämningsfulla landskap från förra sekelskiftet. Efter visningen blir det friluftsmåleri i parken då barnen får måla vid staffli med inspiration ifrån de omgivande ängarna, träden och vattnet.

Blommor på Waldemarsudde
Vi upplever prins Eugens vackra sällskapsvåning och slottsparken. Vi utforskar säsongens blommor och växter med alla sinnen i trädgården. I ateljén modellerar vi blommor och blad i lera som vi målar i regnbågens alla färger.

Starka gudinnor och superhjältar
Följ med till sagornas och myternas värld på Waldemarsudde. Här möter vi segerns gudinna Nike, den modige hjälten Herakles och Strömkarlen i sin mäktiga fors. Vi inleder i prins Eugens vackra sällskapsvåning och vid vackert väder fortsätter vi med skulpturvandring i parken. Avslutningsvis får barnen skapa egna figurer i lera.

Kontakt och bokning:
E-post: bokningen@waldemarsudde.se
Telefon: 08-545 837 20, telefontid: tis-fre kl. 09.00-11.00.